Egy decemberben felfedezett hibajelenség okozhat kellemetlenségeket.

Pár nappal ezelőtt útjára indult a Call of Duty: Vanguard ranked módja, mely szorosan épít a profi játékosokat felvonultató Call of Duty League szabályaira. Március 3-tól kezdetét veszi a Major 1 névre hallgató versenysorozat is, ahol a legjobb versenyzők eshetnek majd egymásnak. Komoly aggodalmakat vet fel a közösségen belül egy hiba, melynek története egészen decemberig nyúlik vissza.

Az Aim Assist beleszólhat a Major kimenetelébe?

Nem titok, hogy a játékosok egy jelentős része kontrollerrel játszik, így természetesen némi célzássegítésre is számíthatnak a Vanguardtól. A Seattle Surge játékosa, Daunte arról számolt be gyakorlás közben, hogy úgy tűnik, mintha nem kapná meg a kellő Aim Assistot a játéktól. Többen is hasonló tapasztalatokról számoltak be a kommentekben, úgy tűnik, több lehet ez, mint egyszerű véletlen.

Nem is kellett sokáig keresgélni, a profi játékosok meg is találták az ezzel kapcsolatos bejegyzést a Vanguard hivatalos Trello oldalán. A fejlesztők is elismerték, hogy az Aim Assist egyszerűen kikapcsolódik bizonyos helyzetekben, jelentősen megnehezítve a játékosok dolgát. Érthetetlen, hogy miért nem lett javítva ez a hiba 2 hónap alatt, remélhetőleg az elkövetkezendő pár napban valamit kitalálnak a Sledgehammer Games munkatársai.

https://bit.ly/3JFrSnw

×