Már az előrejelzések óta elég megosztóvá vált a játékosok körében az újonnan érkező Silver Stars eseménysorozat, ami ezúttal nagyobb hangsúlyt kapott, mint eddig.

Tegnap este megérkezett a Silver Stars eseménysorozat a FIFA 22-be. Március majdnem első felével bezárólag napi szinten fogunk kapni valamilyen újítást, amivel ezúttal a Silver lapokat részesítették előnyben. Merész húzás volt a készítők részéről, hogy ezt meglépték, a TOTY-hoz képest, akárhogyan is nézzük, ez egy erőteljes visszaesésnek mondható.

Forrás: www.dexerto.com

Tény, hogy fun-olás, illetve az ezüst lapokat előnyben részesítő küldetések szempontjából jó húzásnak tűnhet, hogy behoztak egy ilyet, viszont minden egyébbel kapcsolatban pedig a játékos társadalmat abszolút megosztották. A nagy részük folyamatosan azt kérdi, hogy

„Erre mi szükség volt?”

Erre utal a Twitter-en közzétett poszt, ami FUT Donkey-től származik, amelyben őszintén kiakad, hogy hogyan történhet meg, hogy márciusban Silver lapokról szól a játék? Többen mögé is álltak, hangot adtak nemtetszésüknek, sokan már olyan merész, de jogosnak érezhető megfogalmazásban nyilvánították ki véleményüket, miszerint a

TOTY óta halott a játék,

vagy, hogy

a Future Stars borzasztó volt, az RTTF pedig még késett is.

Egyszóval valamit ezzel elnéztek a készítők, lehet, hogy valamit felsőbb szintre akartak húzni, viszont ezzel pont az ellenkezőjét érték el. Íme a komment áradat, ami nem éppen elégedett az új Promo-val:

Ti mit gondoltok? Jogos a felháborodás?

 

Kiemelt kép: www.skysports.com

 

Ezt olvastad már?

Érthetetlen! – Továbbra sem érkezik RTTF lapot adó SBC

×