Minden eddigi Promo úgy jelent meg idén, hogy akik nem tudtak nagy értékű csomagok nyitásával kiszedni egy lapot is közülük, egy-egy SBC lehetőséget adott rá. Majd jött az RTTF…

A korábbi Promo-k mindegyike tartalmazott eddig olyan SBC-t, ami az adott eseménysorozat színeiben adott játékost. Ez azok számára volt egy kis megnyugvás, akik Fodder-eken kívül semmi értelmeset nem tudtak nyitni ezalatt, vagy éppen nem tudták megtenni, hogy nagy értékű csomagokba invesztáljanak.

Forrás: www.newsupdate.uk

Ezzel ezidáig nem volt semmi probléma. Jelenleg javában zajlik a Road to the Final, viszont még nem láttunk olyan tematikus SBC-t, amivel egy ilyen lapot is lehetne szerezni; minden a Pack Luck-ra van bízva, hogy éppen egy Player Pick-ből, vagy egy Marquee Matchups-ból pottyan ki egy speciális lap, ami esetleg használható is. Kapjuk egyre a Flashback, POTM, vagy Moments küldetéseket, amikkel alapvetően nincs is baj. A probléma talán az, hogy nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy például RTTF lapot szerezzen egy csomagból. Ennek már többen is hangot adtak, ilyen például az alábbi poszt is, ami a Reddit-ről származik:

Congrats EA! You forgot to release a RTTF sbc player for the entire promo!!! from FIFA

Gratulálunk EA! Elfelejtettetek kiadni egy RTTF Player SBC-t a teljes promóció idejére!!!

 

Kiadni egy – a Promo-nak megfelelő – játékost azoknak, akik nem tudnak 500 dollár értékű csomagokat nyitni? NEM! Élvezzük a Flashback és a Moments kártyákat!!!

 

Ti mit gondoltok? Jogos lehet a felháborodás?

 

Kiemelt kép: www.charlieintel.com

 

Ezt olvastad már?

Hamarosan! – Újabb Mid Icon SBC érkezhet!

×