Sajnos nem jött össze ezúttal sem a hazai duplázás.

Elérkeztünk a VALORANT Regional Leagues 2022 East: Surge csoportkörének negyedik napjához. Csütörtökön csak három összecsapást követhetünk végig, ebből kettő 17 órakor, míg az utolsó 20 órakor startolt el. A csoportkörben 8 kiváló csapat esik egymásnak, hogy négy hét után a legjobb négy alakulat továbbjusson az esemény rájátszásos / Playoff szakaszába. Gamerland Outlaws ezúttal sem pihenhetett, hiszen csütörtökön az Entropiq gárdájával mérték össze erejüket.

Nézzük is, hogy milyen eredményeket hozott a negyedik meccsnap!

A Gamerland gárdája pazar összecsapást vívott az Entropiq ötösével, két igazán izgalmas meccsnek lehettünk szemtanúi. Összehangolt, szép támadásokban és egyéni megvillanásokban ezúttal sem volt hiány, ám sajnos ez most ide kevés volt. Haven (OT 12-14) és Fracture (11-13) pályákon is az Entorpiq bizonyult jobbnak, de ahogy láthatjuk, pár körön múlt csak a hazai rajongóknak kellemesebb kimenetelű végeredmény.

A csütörtöki meccsek végeredményei:

  • L3wandowski – AWARIA [2:1]
  • Gamerland – Entropiq [0:2]
  • Team Finest – Anonymo Esports [1:2]

A jelenlegi állás

Az állás a 2. hét után

Nagy öröm és hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar közvetítést a Leet Esport csatornájára bízta a Riot Games, így március 2-án és 3-án ismét találkozunk Twitch-en!

https://bit.ly/3JFrSnw

×