Egy bizarr Vanguard glitch lényegében ingyen wallhackeket ad a játékosoknak a Glide Bomb killstreak használata után.

Egy glitch a Vanguardban lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a Glide Bomb killstreak használata után a falakon keresztül lássák az ellenséget. A Vanguard Season 2 rengeteg hibajavítást és fejlesztést hozott a játékba, valamint új tartalmakat, például a KG M40-et és Whitley-t.

Sajnos, bármennyire is igyekszik a Sledgehammer a hibákat eltiporni, mindig akadnak új problémák, amelyekkel foglalkozni kell. Most a játékosok egy új problémáról számoltak be a játék Glide Bomb killstreakjével kapcsolatban, amely akkor is elárulja az ellenség pozícióit, ha a robbanószert már felhasználták.

A Glide Bomb segítségével a játékosok nehéz robbanóanyagot dobhatnak az ellenségre, akiknek a helyét élénkpiros körökkel jelölik a térképen. Bizarr módon egy új glitch a képernyőn tartja ezeket a jelzőket, így mindig láthatod a helyzetüket.

A Vanguard subredditre feltöltött videóban látható, ahogy a játékos Berlinben rohangál, és ezek a piros körök vannak a képernyőjén. A játékos ezeket használja fel arra, hogy több killt is összeszedjen, mivel tudja honnan jönnek a játéksok, még mielőtt azok megjelennének a képernyőjén.

I had a glide bomb glitch where every enemy was marked the entire game, even after respawning. from CODVanguard

Nem meglepő, hogy ez a glitch nem tetszik a játékosoknak, hiszen ezek „legális hackek”, míg egy másik azt állította, hogy jobbak, mint a valódi csalások.

Ám nem csak ezzel van baj…

Könyörögnek a Vanguard játékosok – Egyszerűen “játszhatatlan” a játék

https://bit.ly/3JFrSnwforrás: CharlieIntel

×