Majdnem biztos, hogy a Pókember: Nincs hazaút lemezes kiadását is úgy fogják kapkodni, mintha ingyen adnák.

A Sony nem kifejezetten siette el a Pókember: Nincs hazaút otthoni lemezes kiadását, amire a film gigantikus sikerét látva abszolút meg is volt az oka. Persze mondhatjuk, hogy ugyan ki fizetne manapság egy Blu-ray/DVD/BD lemezes filmért, de a helyzet az, hogy a legújabb Pók-film kópiáit bizonyosan kapkodni fogják.

A fizikai kiadás legnagyobb előnye a lemezre pakolt extrákban keresendő, amelyekről sokat ugyan nem tudunk, az viszont már biztos, hogy a kötelező werk és blooper mellett a film 20 extra perccel is ki lett rajta bővítve. Ez pedig azt jelenti, hogy több jelenetben láthatjuk együtt Peter 1, Peter 2 és Peter 3 pók-triót, amire a nyakamat tenném, hogy rajongók milliói lesznek kíváncsiak.

Arra azonban még várnunk kell, hogy láthassuk, mivel a Sony ül még rajta egy picit és csak április 12. után engedi ki a boltok polcaira. És, hogy addig is fájdítsa a szívünket, megosztottak egy zseniális képet, amin a leghíresebb Pókemberes mémet láthatjuk Andrew Garfield, Tom Holland és Toby Maguire prezentációjában.

Igen, azt a mémet, ami az 1967-es rajzfilmből nőtte ki magát.

Továbbá azt is elárulták, hogy a nagysikerű film digitális debütálásáig március 22-ig kell várni, ami azt jelenti, hogy ekkor kerül fel elsőként a STARZ streaming szolgáltatásának kínálatába, majd valamikor később más platformokra is ellátogathat – Magyarországon például az HBO Max kínálatába kerül be nem sokkal utána.

 

Lesz mit nézni – Ezek a filmek és sorozatok jönnek idén a Netflixre

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×