Csütörtök 17 órától folytatódnak az összecsapások.

Szerdán elérkezett harmadik versenynapjához a legjobb lengyel és közép-európai csapatokat összetömörítő VALORANT Regional Leagues 2022 East: Surge. A csoportkörben 8 kiváló csapat esik egymásnak, hogy négy hét után a legjobb négy alakulat továbbjusson az esemény rájátszásos / Playoff szakaszába. A meghívott ötösök között megtaláljuk a Gamerland Outlaws (korábban need more DM) gárdáját is, akik 1:1-es mérleggel várták a harmadik BO3-as összecsapásukat.

Nézzük is, hogy milyen eredményeket hozott a harmadik meccsnap!

Ismét két-két meccs zajlott egy időben, így az összecsapások már 22 előtt véget értek. A játékosoknak szükségük is van a pihenésre, hiszen csütörtökön újabb meccsnap vár majd rájuk. A 17:00-ás idősáv eredményei az alábbiak:

  • L3wandowski – Entropiq [2:1]
  • Team Finest – AWARIA [2:1]

A 20:20-as sávban a Gamerland Outlaws a KTRL ötösét kapta ellenfelül, az első körben egy kicsit rá is ijesztettek a magyar rajongókra, de ezután végig a hazai alakulat uralta a meccset, a második pályán sem engedtek 8 körnél többet. A nap sztárja egyértelműen szimpli volt, 51 fragjével toronymagasan az összesített scoreboard tetejére került.

 

A 20:20-as idősáv végeredményei a következőek lettek:

  • Anonymo Esports – Anorthosis Famagusta Esports [2:0]
  • KTRL – Gamerland Outlaws [0:2]

A jelenlegi állás

Az állás

Nagy öröm és hatalmas megtiszteltetés, hogy a magyar közvetítést a Leet Esport csatornájára bízta a Riot Games, így csütörtök délután 17:00-tól ismét találkozunk Twitch-en!

https://bit.ly/3JFrSnw

×