A mai napon igen érdekes információk láttak napvilágot, miszerint hamarosan érkezik egy nagyszabású eseménysorozat, amivel a Silver játékosok is kulcsszerepet kaphatnak.

A mai napon igen izgalmas információk érkeztek a FIFA 22 közelgő eseményeivel kapcsolatban. Ha minden igaz, hamarosan egy olyan nagyszabású content jön, amivel a Silver játékosok helyeződnek előtérbe.

Konkrét információ még nincs arról, hogy mikorra időzítik pontosan az érkezést, viszont ez igencsak remek húzásnak ígérkezik az EA részéről. Különösen azért, mert kapásból olyan Flashback is tervben van a kiszivárogtatások szerint, amivel nem akárki köszönhet be speciális Silver kártyaként: akiről konkrétan szó esett, az Kevin De Bruyne.

A Manchester City játékosa csak egy a számos már előre beharangozott lapok közül, tele vannak a különböző közösségi felületek azokkal a nevekkel, akik potenciális esélyesei annak, hogy speciális lapot kapjanak a közelgő eseménysorozat kapcsán.

Ezen kívül készült egy rövidke előrejelzés, hogy kik lehetnek még a további esélyesek. Az Instagram-on aktív DaveDesiigns keze munkája az alábbi predikció, érdemes vetni rá egy pillantást, vagy éppen eljátszani a gondolattal. Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DaveDesiigns 🔵⚡️ (@davedesiigns) által megosztott bejegyzés

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.planetfootball.com

 

Ezt olvastad már?

Ajjaj, EA! – Idő előtt kerültek ki a Team of the Week 23 lapok!

×