A PBE szerverek már készen állnak.

A Valorant hosszú hónapok óta rendelkezik egy PBE klienssel, melyen a kiválasztottak a többiek előtt kipróbálhatják az újdonságokat. Az európai játékosoknak még maximum a streamek nézése maradt, hiszen jelen pillanatban csak az NA régióban érhető a tesztszerver. A szerver hivatalos Redditjén újabb mozgolódások történtek a napokban, hivatalossá vált a korábban csak pletyka szinten említett 4.04-es verzió eljövetele.

Február 25-én érkezhet meg az átdolgozott Yoru a tesztszerverekre!

PBE

A hivatalos táblázat szerint magyar idő szerint szombat hajnali egy órakor nyílnak majd ki a PBE kapui, majd pár nap múlva szépen be is záródnak. Ez a frissítés több szinten is érdekes lehet a játékosok számára. A Valorant 4.04 rajtoltatja majd el a Riot FPS lövöldéjének következő szezonját, így újdonságoknak ezúttal sem leszünk híján. Egy változást biztosan tudunk, ez pedig nem más, mint a korábban belengetett Yoru átdolgozás, melyről szinte minden részletet ismertettek is nekünk korábban a Riot Games szakemberei.

A fejlesztők korábban bejelentették, hogy a következő Act-ben sem új pályát, sem új ügynököt nem kapunk. A jelenlegi felhozatalt próbálják majd rendbe szedni, így biztosan hosszú patch notes vár ránk pénteken.

Az új Yoru nem viccel majd:

Mintha egy új ügynököt kapnánk! – A fejlesztők bemutatták az átdolgozott Yorut

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×