A cyberpunk mod tulajdonképpen egy teljesen másik játékot varázsol az idén 11 éves RPG-ből.

Nem lehet elégszer adózni azok előtt a modderek előtt, akik időt és munkát nem sajnálva szórakoztatják a világot a soha nem apadó kreativitásukkal, és szállítanak nekünk olyan tartalmakat népszerű játékokhoz, melyek sokszor egy önálló játékért, de minimum kiegészítőért kiáltanak.

Ebben pedig azt hiszem, hogy messze magasan a Skyrim a legnagyobb király, amely körül idestova már 11 éve legyeskednek a tehetséges fejlesztőpalánták. Talán ez is lehet a hosszan tartó siker kulcsa, hiszen hivatalos forrásból leginkább csak újra-újra kiadások jönnek csak, de a moddereknek hála a Skyrim mindig tartogat valami újdonságot.

Ezúttal pedig egy olyan alkotást szúrt ki a PC Gamer, ami egy csapásra felhőkarcolókkal teli cyberpunkba öltözteti a középkori fantasy-t. 

A mod nem feltétlenül egy mai darab, de az eredeti csupán háttérként szolgált jól kinéző képernyőképek készítéséhez. Ezt frissítette fel egy Ripcat nevű kreatív, így a sci-fi város a korábbinál jelentősen élőbb lett – még ha küldetéseket nem is tartalmaz. A Fort Knoxra keresztelt város bejárható területei közé tartozik egy ipari zóna, egy méretes pláza, egy csatornarendszer, egy park és az Octo-8-sziget, egy csomó bolt – amelyek nevei elég találóak lettek.

A Fort Knox már elérhető a NexusMods oldalán, de előbb  telepíteni kell hozzá a ZaZ Animation Packs-t, a Skyrim konkurens animációs modjainak valamelyikét: az FNIS-t vagy a Nemesist, illetve érdemes még letölteni a Fuz Ro D-oh – Silent Voice-t is a hangokhoz.

 

Most tényleg egy Battlefront 2 arcot másoltak le a Battlefield 2042-höz?

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×