A fájlok ezúttal sem hazudnak.

A Fortnite-ban a Bow és Crossbow fegyvertípus régi múltra tekint vissza, hiszen Crossbow kategóriába tartozó első fegyverek már a Chapter 1 Season 2 frissítésében megérkeztek. Szintén az első fejezetben debütáltak a klasszikus értelemben vett íjak (Bow) is, melyeket előszeretettel szerepeltetett az Epic Games Chapter 2-ben is, kicsit átdolgozott kinézetekkel.

Úgy tűnik pár napon belül ismét felülhetünk a nosztalgiavonatra!

A Fortnite fájljai sosem hazudnak, Shiina pedig több érdekességet is felfedezett bennük. A héten elstartoló Wild Week kihívásokban több utalás van az íjakra, a lootpool bővítését sem tudták eltitkolni az Epic Games szakemberei. Az alábbi íjak visszatérésére számíthatunk:

  • Mechanical Shockwave Bow
  • Primal Flame Bow
  • Mechanical Bow
  • Primal Stink Bow
  • Mechanical Explosive Bow

Reméljük az Epic Games a kompetitív playlistek egyensúlyát nem borítja meg a fenti tárgyakkal, eléggé merész lépés lenne az FNCS fordulók időpontjaiban ezt megtenni. A fenti tárgyakat élesítő Content Update kedd vagy szerda délután 15:00 órakor érkezhet meg a szerverekre, downtime-ra nem kell számítanunk. Másfél hét múlva pedig megérkezhet a szezon utolsó frissítése is a v19.40 személyében.

A súlyánál csak az ára kisebb! – Eshark Naginata egérteszt (Videó)

https://bit.ly/3JFrSnw

×