A legújabb Showdown SBC a Manchester United és az Atletico Madrid színeiben zajlik. Lássuk, melyik játékost érdemes kiszedni?

Tegnap este újabb Showdown SBC érkezett az RTTF lapokkal együtt a FIFA 22-be. Ezúttal a Manchester United és az Atletico Madrid párharca a fő témája: a 2 játékos, akik közül választani lehet, az Bailly és De Paul.

Forrás: www.dexerto.com

Első ránézésre a 2 lap nem éppen az extra lapok közé tartozik. Bailly esetében alapjáraton nem rossz lap, viszont jelenleg a játékban több olyan kártya is van, amelyik lazán hozza ezt a szintet, sőt, a TOTY Honourable Mentions Rüdiger lap továbbra is talán a legjobb kártya a játékban. A 2 fő hátránya a 70 Balance és a 71 Stamina, viszont a zöld link garantált vele, ha Pogba, Varane, Bruno Fernandes és Ronaldo van a csapatunkban. Kérdés, hogy vajon a United hozza-e ezt a mérkőzést, úgy, hogy idegenben lép pályára. De Paul esetében visszatántoríthat minket a 3 * Weak Foot, viszont a madridiak nem éppen a legjobban muzsikálnak idén, hiába, hogy hazai pályán lesznek, hiszen az elmúlt 6 mérkőzésen csak 2-szer tudtak nyerni, mindamellett, hogy tőle sokkal hatékonyabb lapok vannak jelenleg már a játékban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Mindkettejük esetében akkor érdemes bármelyiküket választani, ha nagyon hisztek abban, hogy a győzelmükkel megkapják a +2 növekedést, mert akkor bármelyikük ütőképes lap tud lenni a játék további szakaszában, viszont minden a pályán fog kiderülni.

Ti melyiküket szeditek ki?

 

Kiemelt kép: www.earlygame.com

 

Ezt olvastad már?

Jamie Vardy is having a party – Íme Vardy hivatalos RTTF statjai!

×