A népszerű és méltán elismert idegőrlően nehéz játék után Csészefej és Bögrearc a Netflixen kockázik az Ördöggel.

Ha a hétvége folyamán a Horizon: Forbidden Westet nem kipeckelt szemekkel pörgetjük, és közben esetleg szünetet tartanánk, akkor érdemes lehet felcsapni a Netflixet, ugyanis szintén a mai napon vált elérhetővé a streaming szolgáltató legújabb videojátékos adaptációja, a The Cuphead Show!

A The Cuphead Show! nem vállal sokat, ugyanis összesen tizenkettő egyenként 12 perces epizódban meséli el a két testvér, magyarul Csészefej és Bögrearc múltidéző kalandját az Ördöggel. Az régi korok szellemiségét magán hordozó animációs sorozat készültében a játék alkotói, Chad és Jared Moldenhauer producerként vettek részt, így igen nagy esélye van rá, hogy egy remek feldolgozás lehessen.

A Cuphead az új Arcane? 

Hogy az sikerült-e neki, azt teljes biztossággal még nem tudom megmondani, de néhány külföldi kritikus már sikeresen átrágta magát az első szezonon, akik véleményei alapján nem biztos, hogy a The Cuphead Show! az Arcane nyomába fog érni. A sorozat ugyan IMDB-n egészen magasan áll a 9.3-as pontjával, a Rotten Tomatoes-on csak 58%-ra értékelte eddig a szakma.

A negatívumok között többen a humort említik meg, ami az alapanyaghoz képest túlontúl gyerekbarátra sikeredett történet mellett nem lett túl acélos. Ezzel szemben a pozitív hangok a gyönyörű rajzokat, a látványt emelik ki leginkább, és bár nem tagadják a nyilvánvaló hibáit, a játékok kedvelői és az azt egyáltalán nem ismerők számára is kellemes szórakozást nyújthat.

A The Cuphead Show! tehát nem egy hibátlan adaptáció, de az azért bizonyos, hogy nem fogjuk a legrosszabbakkal egy lapon emlegetni. A játékok kedvelőinek egy kötelező darab, amit akár a gyerekekkel együtt is végig lehet izgulni, hiszen családbarát, és a részek hosszából kiindulva egy helyben végig is tudják ülni a gyerkőcök. Magyar szinkron is készült hozzá, és örömmel jelenthetem, hogy kifejezetten remekre sikeredett.

https://www.youtube.com/watch?v=Yd0wlA_YcmM

Na és arról hallottál, hogy készül az egész estés Baby Shark film?

Biztos, hogy mind a pokolban vagyunk, mert jövőre jön a Baby Shark FILM

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×