Három dologban biztos lehetsz, ha gyereked születik: betéve ismerni fogod a Bogyó és Babócát, fantomröfögéseket fogsz hallani a Peppa malactól, és ki fog folyni a füleden az agyad a Baby Sharktól.

Onnan lehet biztosan tudni, hogy 2012-ben tényleg eljött a világvége és mindannyian a pokol valamelyik kegyetlen bugyrában tengődünk, mert bejelentették az egész estés Baby Shark filmet. Igen, egy minimum másfél órás béééjbii sharki dúúú dúú dúúú dúú dúúú dúú-t.

A film készültét Brian Robbins, a Paramount+ családi tartalmakért felelős vezetője jelentette be a ViacomCBS befektetői rendezvényén, amit minden bizonnyal óriási üdvrivalgás fogadott. Már csak azért is, mert nem is olyan nagyon régen vált a YouTube legnézettebb videójává a több mint 10 milliárdos megtekintésével, vagyis a film sikere is borítékolható.

A Baby Shark filmet a Nickelodeon Animation és a Pinkfong Company közösen készíti – ez utóbbi tehető felelőssé az emberiség ellen elkövetett egyik legnagyobb bűntettért, amikor 2016-ban feltöltötték a videó eredetijét a videómegosztó platformra. Arról azonban halványlila gőzünk sincs, hogy miről fog szólni, vagy hogy hányszor zendül fel benne a muzsika, de igazából mindegy is, mert a csillogó szemű gyerekek mellett ülő szülő mindenképpen szenvedni fog az egész estés filmen.

Ebben már csak azért is biztosak lehetünk, mert tavaly novemberben néhány börtönbüntetését töltő amerikai rab beperelte a börtönőröket, amiért órákon keresztül a Baby Sharkkal kínozták őket. Nem vicc, tényleg:

Órákon keresztül a Baby Sharkkal kínozták a rabokat – begolyóztak és most perelnek

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×