A Sonic a sündisznó természetesen harmadik filmet is kap, na meg egy élőszereplős sorozatot is, mely a Paramount+-on jelenik majd meg.

Milyen érdekes, hogy amikor először bejelentették a Sonic mozit, minden rajongó ki volt akadva a kék sündisznó kinézete miatt. A felháborodás miatt aztán kicserélték az animációt, így a film nem csak egy film lett, de egy sikeres játékadaptáció is. Így nem lehetett meglepetés, hogy jön a folytatás. Sőt most kiderült, hogy érkezik egy harmadik film is,

sőt, egy élőszereplős sorozat is.

Ezt persze maga a Paramount és a SEGA jelentette be. A második mozi, amely április 8-án kerül a mozikba, várhatóan újabb kasszasiker lesz, köszönhetően a szereplőgárdának: Jim Carrey-nek, Idris Elbának és James Marsdennek. Az első Sonic-film minden idők egyik legjobban teljesítő videojáték-adaptációja lett, közel 320 millió dolláros bevétellel.

A Paramount egy élőszereplős Sonic sorozatot is készít, kizárólag a Paramount+ streaming szolgáltatásra, amely a közelmúltban elérte a 38 millió előfizetőt.

„Örömmel jelentjük be, hogy a harmadik Sonic mozifilm és az első élőszereplős Sonic sorozat a Paramount+-ra fejlesztés alatt áll. Kiemelt kapcsolatot ápolunk a Paramounttal, és izgatottak vagyunk, hogy tovább bővíthetjük velük a Sonic a sündisznó franchise-t” – mondta a SEGA.

„2022 jelentős évnek ígérkezik a franchise számára: a második film idén áprilisban kerül bemutatásra, valamint a Sonic Frontiers videojáték is idénre várható. A Sonicot már 30 éve szeretik szerte a világon, nagyon várjuk, hogy még sok éven át emlékezetes pillanatokat és élményeket szerezhessünk a rajongóknak” – tették hozzá.

Te várod a filmet és a sorozatot?

28000 Ft?! – Brutál olcsó Intel GPU-kat mutatott be a GUNNIR

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×