Az Epic ezen a héten ingyenes játékával egyszerre két embert fog a képernyő elé szegezni.

Arról talán senkivel sem kell túlontúl heves vitákat folytatni, hogy a viszonylag friss játékipari szereplő Hazelight Studios jelenleg a kooperatív játékok fényhordozója. Ezt a titulust pedig nyilvánvalóan a zseniális játékaiknak köszönhetik, melyekből ezen a néven egyelőre kettőt jegyeznek. Az egyik az igen friss It Takes Two, a másik pedig az A Way Out, melyekkel egy csapásra megismertették magukat a világgal. Igen ám, csakhogy a két remekmű előtt számos Hazelight fejlesztő – köztük is elsősorban az alapító Josef Faressel – korábban a Starbreeze csapatát erősítették, ahol már letették névjegyüket egy egészen zseniális koncepción alapuló kooperatív csodával.

Február 17 és 24 között a Brothers: Tale of Two Sons ingyenes.

 

Brothers: Tale of Two Sons

Csak biztatni tudok mindenkit, hogy éljen a lehetőséggel, ugyanis a Brothers nem kevésbé egy mestermű, mint az őt követő, de már más stúdió égisze alatt készült játékok. A művészi ábrázolású történet során két egymásra maradt testvért ismerünk meg, akiknek drámai kalandja garantáltan beindítja majd a könnycsapokat.

Mint említettem, a Brothers egészen egyedi megközelítésben készült, amelyet az irányításában érhetünk tetten. Ahelyett ugyanis, hogy a testvérpárt irányító játékosok két külön kontrollert fognának, egyetlen kiosztáson kell közösködni – vagyis a kontroller egyik oldala Player 1, a másik fele pedig Player 2. Ezzel pedig egészen elképesztő hangulatot ad a sztorinak, ami tulajdonképpen a teljes egymásra utaltságot konvertálja a valóságba.

Egyszerűen zseniális és kihagyhatatlan! Ha szereted az igazán jó kooperatív, vagy úgy simán csak a jó játékokat, akkor ez egyenesen kötelező darab. Az pedig csak hab a tortán, hogy mindezért egyetlen petákot sem kell kicsengetni. Thx, Epic.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást!

Készül a Sonic 3 mozi, sőt egy live-action sorozat is

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×