PlayStation-vadászok figyelem: ezúttal nem elég csak szerencsésnek lenni, hogy egy újgenerációs konzolhoz juss!

Ha a készlethiány miatt te is lecsúsztál a PS5-ről, de mindenképpen szeretnél egyet, akkor most van egy remek hírünk! A Sony egy egészen ötletes nyereményjátékot hirdetett meg, amely során akár TE is megnyerheted az újgenerációs masinát, és nem is kell mást tenned, mint bújnod az internetet és nyitott szemmel járnod a világot.

Induljon a kódvadászat!

A játék két hetén keresztül gyanús kódsorok fognak internetszerte és a való életben a legváratlanabb helyeken felbukkanni. A PlayStation jellegzetes gombjait különböző variációkban ábrázoló kódok minden nap cserélődnek és egyszerre több helyen is megjelenhetnek, melyeket a Sony oldalán kell beváltani egy virtuális kontroller segítségével, majd egy kérdés megválaszolása után már kvalifikáljuk is magunkat egy PS5-re.

A vadászat tegnaptól, vagyis február 15-től él, és egészen február 28-ig fognak itt-ott megjelenni a kódok. Ezeket azonban március 7-ig lehet beváltani, szóval nem tragédia, ha egyik nap nem küldtél be semmit, lesz idő pótolni. De hogy pontosan hol találod ezeket a kódokat, azt nem tudni, szóval érdemes lesz kipeckelni a szemeket – ha online, ha offline vagy.

A teljes szabályzatot és a játékban való részvétel feltételeit ezen az oldalon találod.

 

Sok pénzt kerestek, de ritka nagy pofára esés lett a WWF állatos NFT-iből

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×