Az RTL Klub új sorozata népszerű videósokról szól, ám nem éppen hozott nagy sikert. A tévések még mindig nem értik ezt a világot – mondta Dancsó.

Nem is olyan rég új filmsorozat indult az RTL Klubon, mely a Hotel Margaret címet kapta. Ha valaki nem ismerné, az alaptörténet szerint egy videós díjkiosztó gálára érkeznek az ország legnagyobb influenszerei, ám gyilkosság történik, így mindenki gyanúba keveredik. A történetben a legegyszerűbben próbálják elmagyarázni a videósok életét a nézőknek, ám a sztereoptípiától nem sikerült elszakadni.

Ekkora bukást régen láttunk már a csatorna műsorai között – írja a Port.hu.

„Múlt héten, a sorozat második hetében a nézővesztés tovább súlyosbodott, még az első hétnél is rosszabb eredménnyel zárt a széria. A teljes lakosság körében az első héten 484 829 nézőre jött ki egy epizód átlagos nézettsége, a második héten ez a szám már csak 360 451 volt”olvasható a Port összesítésében.

Természetesen a nézettség egy dolog, mindeközben a videósok megjelenése még rosszabbra sikerült. Megkapjuk a folyton élőben cukiskodó lányt, a hackert, valamint a gamert is, aki PS-es pólóban jár, kissé igénytelen. Hogy egy kicsit tisztelegjenek Magyarország legismertebb gamer csatornája, a szereplő a VR Dani nevet kapta. Vajon tudják, hogy tényleg dolgozik a VR-sok csapatában egy Dani, azaz Dzsorni?

Dancsó Péter a Videómánián szintén kielemezte a sorozat eddigi részeit, kiemelve, hogy a főszereplők buta influenszerként vannak kitalálva, a sztereotípiák nem maradhattak ki.

„Az egész sorozatból csak az jön le, hogy a tévések mennyire nem értik még mindig ezt az influenszervilágot” – mondta.

 

Úgy tűnik, hogy ez történik akkor, ha olyanok szeretnének egy világról filmet alkotni (pont azoknak, akik benne vannak), akiknek fogalmuk sincs róla. Dancsó szerint nem ártott volna előtte valódi influenszerekkel konzultálni. Persze ezesetben talán az sem lett volna mindegy, hogy ki az. Lehet konzultáltak, és olyanokkal, akiket látunk is a sorozatban.

Vajon a TheVR csapat Danija mit szól VR Danihoz és a sorozathoz?

Ezt láttad már?

PC-re, mobilra és más elektronikai cuccokra költik a magyarok a visszautalt SZJA-t

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×