Vannak, akik tudják, vannak, akik sorra kérdezik: ki lehet a WeAreTheVR negyedik tagja, Dzsorni, akiről nemrég lehetett hallani.

Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a WeAreTheVR csatorna életét, beleértve a streameket és a Youtube videókat, nagy valószínűséggel hallottak két fontos dologról Jani és Pisti munkásságának életében. Az egyik azonnal észrevehető dolog, hogy a srácok teljesen új stúdióba költöztek, az utóbbi adások már innen láthatók. A stúdió bemutatója után az is nyilvánvalóvá vált, hogy új taggal bővült a csapat.

A WeAreTheVR negyedik tagja Dzsorni (Dani), aki elsősorban videókat készít a srácoknak.

A bejelentést az alábbi videóban láthatjátok 29:25-től.

 

De ki Dzsorni?

Talán sokan tudják, hogy Dzsorni régóta nagy tisztelője a TheVR srácok munkásságának. Saját csatornájára már 4 évvel ezelőtt elkezdett videókat készíteni, leginkább egyedi montázsokat a streamekről.

 

A legemlékezetesebb munkák talán az Assassin’s Creed összefoglalók voltak, melyek a vágás mellett egyedi megoldásokat is tartalmaztak, melyek még inkább fokozták a hangulatot. Ilyen például az egyik AC legjobb pillanatok videóból az alábbi kép.

Azt hiszem, az alábbi dalt senkinek sem kell bemutatni. Dzsorni kiváló művészetét tükrözi.

 

Az eltelt évek alatt Dzsorni persze sok hasonló videót készített, amit a rajongók is nagyon szerettek, ám az egyik TheVR videó után Dzsorni eltűnt. Dani szeretetből és rajongásból készítette ezeket a videókat, és mivel nem tekintette sajátjának a tartalmakat, az abból befolyt összeget rendszeresen adomány formájában továbbította a TheVR-os srácoknak.

A szünet után sokan tették fel a kérdést, hogy hová tűnt a videós, miért nem lehet a videót látni a csatornán? Nem sokkal később, még 2019 elején jött is válasz. Nem meglepő módon a Jani és Pisti is felfigyeltek a videósra és a hozzáállására, így valamilyen formában elkezdődött az együttműködés, akkor még kezdetleges formában.

„Bizonyára meglepetésként ér, hogy jelenleg nincs videó a csatornámon. Az igazság az, hogy már a kezdetek óta lelkiismeret furdalásom volt amiatt, hogy a TheVR képanyagát használtam fel. Még ha fel is ajánlottam videókból befolyt összeget, úgy éreztem akkor sincs rendjén, hogy más videóanyagát hasznosítsam. Természetesen minden rosszban van valami jó, hiszen ezen montázsok nélkül nem figyelt volna fel rám a TheVR, és nem adtak volna lehetőséget, hogy készítsek highlightokat közvetlenül az Ő csatornájukra. Mondanom sem kell, hogy egy álom vált valóra ezzel a lehetőséggel, és még ha az elején borzasztóan féltem is, hihetetlen érzés videókat készíteni két átlagos srácnak Debrecenből, azaz Magyarország legnagyobb gaming közösség létrehozóinak. Továbbá kimondhatatlanul köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit adtatok a kommenteiteken keresztül, hihetetlen érzés volt olvasni az üzeneteiteket, és rendkívül sok erőt adtatok a mindennapokban! Szeretlek Titeket” – írta Dzsorni a Gyakori kérdések oldalára.

Ahogy az a fenti Happy Hour videóból is kiderült, Dzsorni tehát elég régóta dolgozik együtt a srácokkal, idén május óta viszont

teljes tagként dolgozik a TheVR csapatával.

Az „Ilyen volt az 1000. Happy Hour” videó szintén Dani munkáját dicséri.

 

Dzsorni egyébként egyszer még egy TheVR-os TikTok videót is készített, az egyik ikonikus pillanat alapján:

@dzsorni##WeAreTheVR ##TheVR ##NemVagyunk

♬ eredeti hang – Pataki Sándor

Ha kíváncsiak vagytok Dzsorni legújabb munkáira, keressétek fel a TheVR Youtube csatornáját, ahol a legújabb videók, bemutatók egy részét Dzsorni készíti.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×