Volt olyan nap, amikor annyian játszottak a Battlefield 2042-vel, mint amekkora szám a játék címében szerepel. 2042-en.

Miközben persze még mindig vannak olyanok, akik élvezik a játékot, összességében a Battlefield 2042 nincs jó helyzetben. Vannak olyan országok, ahol már olyan kevesen játszanak, hogy egyes játékosok nem tudnak meccsbe kerülni. Mindeközben a játékosszám tekintetében (a Steam adatokat nézve) újabb hanyatlás látható.

Már 2 ezer alatt a napi átlag játékosszám a Battlefield 2042-ben.

Ahogy az alábbi képen is látható, a SteamDB adatai szerint február 14-én volt olyan, amikor 1956-an voltak a játékban. Igen, tudjuk, hogy ebben nincs benne az Origin és a konzoljátékosok száma, de a Steam az egyik legismertebb platform a gamerek körében. Ha itt ilyen alacsony számokat produkál a játék, nem feltételezhető, hogy máshol milliós lenne a játékosszám.

A SteamCharts adatai szerint február 15-én, a cikk írásának pillanatában 1954-en játszanak a játékkal.

Furcsa módon volt olyan pillanat, amikor a BF 2042-vel pont 2042-en játszottak.

A petíció pedig szárnyal

Mindeközben az egyik játékos létrehozott egy online petíciót, melynek célja, hogy az EA minden platform vásárlói számára visszaadja a megvásárolt játék árát, miután ilyen katasztrofális munkát adtak ki. 50 ezer aláírás kellett ahhoz, hogy egy ügyvéd foglalkozzon az üggyel, és akár per induljon az EA ellen. Nos, a petíció azóta már majdnem elérte a 200 ezer aláírást. A cikk írásának pillanatában 195 ezren áll.

Ha a petíció sikeres lesz, talán mindenki visszakapja a pénzét. Mindeközben a fejlesztők és az EA hallgat: nincs információ arról, hogy mikor szeretnék kijavítani a játékot. Talán már le is tettek róla.

Ezt láttad már?

Cipő és Cápa PC? – Látnod kell a Cooler Master őrült dizájnjait!

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×