A sorozat körülbelül 50 évvel később játszódik, mint a Blade Runner 2049.

Új Blade Runner, avagy magyarul Szárnyas fejvadász élőszereplős sorozat készül az Amazonnal közösen, ami az eddigi hírek szerint 50 évvel a Blade Runner 2049 és 80 évvel az eredeti film után játszódik majd. Ami nem mindegy, hogy

Ridley Scott a projekt vezetői producere.

A sorozat terve már egy ideje készül, hiszen Scott már 2021 végén megírta a pilotot, legalábbis ezt nyilatkozta a BBC-nek.

„A Blade Runnert sorozatkánt mutatjuk be” – mondta. Az Amazon Studios egyébként rengeteg sorozaton dolgozik, mint A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi, a The Legend of Vox Machina, FalloutMass Effect  és még sok más. Így nehéz megmondani, mikor jelenhet meg a Blade Runner.

A Deadline szerint az Amazon Studiosnál „kiemelten kezelik”, így a dátumokat az írók és forgatókönyvek véglegesítése után határozzák meg. Ha a dolgok jól mennek, Scott akár a sorozat egyes epizódjait, akár az egész sorozatot rendezheti – állítják a források. Ha ez nem lenne elég, a Hulu Alien sorozata is készül, bár az nem Ripley-ről szól majd, hanem a vállalatok történetéről. A Földön játszódik.

Téged érdekel a Szárnyas fejvadász sorozat?

5 zseniális kooperatív játék Valentin-napra – Nem csak gamereknek

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×