Úgy gondoltuk, egy kis összefoglalás nem árt, hogy melyek voltak azok a Flashback kártyák, amiket az idei legjobbaknak is nevezhetnénk.

Minden évben nagy hangsúlyt fektetnek a készítők a Flashback kártyákra. Ezek az SBC-ből megszerezhető lapok mind egy adott játékos pályájának fontos állomására emlékeztetnek vissza.

Forrás: www.goal.com

Számos ilyen játékos érkezett már a FIFA 22-ben a mai napig, szóval elég díszes társaság gyűlt össze az eddig játékban lévő Flashback lapokból, mégis igen szűk az a lista, amiből szemezgethetünk, ha valóban olyan játékosra gondolunk, aki jól is működik a meccsek során. Mi most elhoztuk nektek a (szerintünk) Top 5 olyan játékost, aki tényleg emelheti a csapatot a meccseken. Íme:

5. Thomas Müller

Forrás: www.goal.com

Müller lapja a legolcsóbban kirakható Flashback kártya volt mind közül, viszont a Bundesliga támadó középpályásai közül az egyik leghatékonyabb lapnak mondható. (Személy szerint nálam remekül muzsikált, az egyik legtöbb gól neki volt köszönhető).

4. Mauro Icardi

Forrás: www.firstsportz.com

A Top 5 legdrágább Flashback kártya egyike volt Icardi-é, viszont -érdekes módon- keveset lehetett belőle látni In Game, holott azért idén nagyon dübörög a francia ligás csapatépítés. Pedig az övé egy abszolút remek kártya, de aki utána következik, az még inkább az. A 4. hely talán azért az övé, mert ebben az árban azért vannak gyorsabb és/vagy jobban lövő társai.

3. Alexandre Pato

Forrás: www.acmilan.hu

Pato kártyája esetében szinte holtverseny is lehetne közte és Icardi között, viszont idén annyira mennek a Squad Foundations lapok, különösen David Neres kártyája, hogy rengetegszer botlik bele az ember kettejük párosába. Aztán ebből az esetek 99,9 százalékában gól is születik.

2. Karim Benzema

Forrás: www.penamadridista.hu

Nos, Benzema lapja esetében ki kell mondjuk, hogy itt is hajszálnyi választja őt el az első helytől, hiszen az egyik betonbiztos meta támadó lapnak mondható idén: ami elé pattan, bevágja, kérdés nélkül. Talán azért nem lehetne mégis őt kihozni első helyre, mert azért a játék későbbi szakaszaiban érhet minket meglepetés, ha éppen olyan lap érkezik.

1. Raphael Varane

Forrás: www.manutdfanatics.hu

Nos, nem kérdés, hogy miért ő az első helyezett: megkaptunk egy olyan lapot, ami tulajdonképpen a tökéletes védő: minden adottsága megvan ennek a lapnak ahhoz, hogy akár a játék legvégéig meneteljünk vele. Nem hiába kerül több, mint 1 Millió Coin-ba a kiszedése, de eddigi észrevételek alapján úgy látszik, megéri.

Nektek melyik a kedvenc Flashback kártyátok idén?

 

Kiemelt kép: www.marca.com

 

Ezt olvastad már?

Ezekkel a lapokkal megugorhat a csapatunk értéke! – Mid Icon Player Pick SBC

 

 

 

 

 

 

 

×