Nincs megállás a Six Invitational 2022 alatt.

Ahogy azt sejteni lehetett, a Six Invitational 2022 alatt folyamatosan érkezni fognak a Rainbow Six Siege leakek, egészen február 20-áig, amikor a fejlesztők hivatalosan is leleplezik az újdonságokat. Pár napja már kiszivárgott egy háttérkép, melyen több Year 7 Operator árnyékát is kivehettük, illetve több érkező újdonságot is elárultak már a fájlok.

Hétfő délután további leakekkel bővült a Year 7-es repertoár!

Napvilágra kerültek a Year 7-es Operatorok származási helyei. A Y7S1-es japán karakter már senkit sem lep meg, őt követi majd egy Belgiumból származó Operator, majd az év második felében egy szingapúri és egy kolumbiai katona is bővíti a játék repertoárját. Visszatér az éves csomag is, ezt február 21. és március 21. között vásárolhatják majd meg a játékosok, a korábbi pletykák alapján kiegészül majd egy Premium szekcióval, mely exkluzív skinekkel és némi ingyen Battle Pass Tierrel látja el a tulajdonosait.

 

Bár a heteken belül megérkező Deathmatch játékmód képében kapunk lehetőséget kötetlen bemelegítésre, a fejlesztők nem szeretnének majd itt megállni. Y7S2-ben várhatjuk a Shooting Range megérkezését, ahol a játékosok szabadon próbálgathatják az összes tárgyat, fegyvert és kiegészítőt. A hivatalos leleplezésig érdemes a fenti információkat pletyka szinten kezelni, de eddig minden leak igaznak bizonyult az elmúlt hónapok terméséből.

Kiadatlan skinnel játszott a profi játékos – Erre az Operatorra érkezik a következő Elite

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×