A Six Invitational 2022 nézői meglepődtek.

Február 8-án startolt el az egyik, ha nem a legrangosabb Rainbow Six Siege verseny, a Six Invitational 2022. A világ legjobb csapatai mérkőznek meg egymással Svédországban a 3 millió dolláros összdíjazásért. A csoportmérkőzések szombaton véget értek, a rájátszásos szakasz pedig ma, 14-én veszi majd kezdetét. Az egyik meccsen a nézők különleges dologra lettek figyelmesek, az egyik FaZe játékos meglehetősen érdekes és ismeretlen skinnel lépett fel a szerverre.

Nomad kaphatja a legújabb Elite szettet!

 

Hoppá

A versenyzők különleges kliens segítségével játsszák a lant, melyen az összes kozmetikai tárgy elérhető számukra. Előfordulhat olyan eset, mint a mostani, amikor már egy papíron teljesen kész, de valójában még kiadatlan kozmetikai csomag is ott lapul a játék fájljaiban.

 

Cameram4n így tudta kiválasztani a különleges Nomad skint, melyet hétköznapi játékosok csak a Year 7 első szezonjában vásárolhatnak meg. A hozzászólások alatt hamar belinkelte valaki a fenti, novemberi tweetet, melyben a Nomad Elite skint és a győzelmi animációt tekinthetjük meg. Azóta bizonyára finomítottak rajtuk a fejlesztők, de valami hasonlóra számíthatunk majd, hacsak valamilyen komolyabb probléma nem merült fel közben. Ne feledjétek, már csak pár nap és a fejlesztők ismertetik a Year 7-es roadmapet, világos képet kapunk a Rainbow Six Siege következő egy évéről.

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×