Tegnap este megérkezett egy viszonylag alacsony költségű Future Stars Player Pick SBC, amivel elég jó szélső védő zsebelhető be. Kérdés, hogy melyiket érdemes választani?

Tegnap este megérkezett egy újabb Player Pick SBC, amivel a Tottenham védőjének, Tanganga-nak a Future Stars lapja zsebelhető be. 2 változat közül lehet választani: LB, vagy RB.

Első ránézésre kiváló lapnak ígérkezik, bármelyikre is esik a választásunk. Alapvetően egy 3 küldetésből álló SBC-t kell teljesítenünk, ami -véleményünk szerint- könnyen teljesíthető, nem egy drága sorozattal van dolgunk.

A legdrágább része a 3. feladat, a 85-ös Rating és a Future Stars játékos invesztálása (sokan nem igazán nyitottak jót a Future Stars lapok közül, tehát ezzel sem lehet nagy gond). Ezen kívül egy In Form lapra van már csak szükségünk, illetve néhány fodder-re. Amint ezek megvannak, már csak választanunk kell, hogy bal, vagy jobb oldalon szeretnénk módosítani a védelmünkön.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Amit a lapokról tudni kell, hogy mindkettőnél 2 * Skill Moves és 3 * Weak Foot van, ami hátrányként felmerülhet, viszont, míg az RB lapnál High/High a Work Rate, az LB-nél Medium/High. A többi érték pedig magáért beszél: gyors, jól szerel, remek reakciókkal van jelen a pályán. Szóval tulajdonképpen csak az szabhat határt a csapatba építésnek, hogy van-e kellő mennyiségű Premier League játékos az alap team-ben, hogy maximálisan beilleszthető legyen. Nálam a POTM Alexander Arnold-ot váltotta, egyelőre jól teljesít.

Ti melyiket szeditek ki?

 

Kiemelt kép: www.medium.com

 

Ezt olvastad már?

Ezt már lehet, hogy nem ússzuk meg – Újabb Showdown SBC a láthatáron!

 

 

 

 

×