Tegnap beszámoltunk róla, hogy Neymar Flashback lapja megérkezik a hétvégén a FIFA 22-be, egy CF lappal. Azóta az EA meggondolta magát.

Tegnapi cikkünkben megemlítettük, hogy Neymar Flashback CF lapja lesz a következő speciális kártya ebben a kategóriában, ami megérkezik, már a hétvégén. Sajnos úgy néz ki, az EA másképp döntött.

Forrás: www.besoccer.com

Elsőre jó ötletnek tűnt a CF lap, hiszen a meglévő LW lapjához képest vele operálhattunk volna középen. Viszont időközben megérkeztek a hivatalos adatok arról, milyen is lesz a speciális kártya.

Teljesen érthetetlen, hogy miért volt erre szükség, hogy a posztja megváltozzon, így elképzelhető, hogy kevesebben fogják kiszedni az SBC-ből. Sőt, itt még nem állt meg a dolog: a Rare Gold lapja 5-5 csillagos Weak Foot-al és Skill Moves-szal rendelkezik. És itt van egy újabb infó, hogy mi a helyzet az új kártyával:

Tehát, adott egy olyan lap, aminek a Rare Gold változata max csillagos, illetve nagyjából 300 000 Coin-ért a miénk lehet. Erre kapunk egy SBC-t, amiben 5-4 a csillagok aránya és még a poszt is ugyanaz… Kedves EA, ezt most miért???

Ti ettől függetlenül kiszeditek?

 

Kiemelt kép: www.en.as.com

 

Ezt olvastad már?

Ezt már lehet, hogy nem ússzuk meg – Újabb Showdown SBC a láthatáron!

 

 

 

 

×