Visszafelé sült el a Best Buy terve.

Az amerikai Best Buy áruház nem olyan régen leplezte le a Totaltech névre hallgató szolgáltatását, mely 200 dollárért cserébe rengeteg előnnyel felruházza az előfizetőket. A szolgáltatás hasznos lehet azoknak, akik sokat vásárolnak az áruházban, hiszen kiemelt bánásmódban vagy épp 24 órás tech supportban részesíti a Best Buy a Totaltech tagokat. Ezzel nem is lenne nagy probléma, több óriáscég is rendelkezik hasonló modellel.

A Best Buy Totaltech előfizetéshez köti a gyári Nvidia videókártyák vásárlását!

Az Egyesült Államokban a Best Buy a kizárólagos forgalmazója a zöld gyártó Founders Edition kártyáinak, így kis túlzással kijelenthető, hogy a fenti lépés alapból 200 dollárral megemeli a VGA-k MSRP árát. Azt sem mondhatnánk, hogy a scalperek ellen védené a készleteket a cég, hiszen a Totaltech előfizetők 7-8 kártyát is kihozhatnak egy-egy vásárlásnál.

Visszafelé sült el a dolog

A fenti képen is könnyen látható, hogy pont az ellenkezőjét érte el a Best Buy, mint amit szeretett volna, hiszen így továbbra is a több pénzzel rendelkező bányászok és scalperek kezében landolnak ezek a kártyák, nem a szerényebb összegkerettel gazdálkodó átlagos felhasználók gépében. Reméljük hamar észbe kap az óriáscég és egy sokkal nehezebben kijátszható, de igazságos védelemmel segíti a gamereket.

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×