A Ubisoft csalók elleni hadjáratának eredményeiről tettek közzé nemrég ismertetőt. Kiderült az, hogy hány játékost tiltottak ki az elmúlt 18 hónapban.

Nemrég a Ubisoft nem csak arról számolt be, hogy hogyan reformálták meg a Rainbow Six: Siege anti-cheat rendszerét, de arról is beszámoltak, mennyire volt sikeres az elmúlt majd 2 éves periódus.

A Ubisoft az elmúlt 18 hónapban több mint 166 ezerfiókot tiltott ki csalás miatt a Rainbow Six Siege-ből.

A Ubisoft nemrég a Twitteren tette közzé, hogy mennyire volt eredményes az anti-cheat szolgáltatás a Siege-ben. Amellett, hogy új dolgokat hoznak be a rendszerbe, az elmúlt majd 2 évben havi szinten átlagosan 9500 kitiltást kaptak a játékosok, ami 167,250 ezer az elmúlt 18 hónap távlatából.

Ez azt jelenti, hogy átlagosan 3 percenként kitiltanak valakit a Siege-ből csalás miatt. A képernyő jobb felső sarkában látható bannhullám tehát nem ámítás. A Ubisoft azt is elárulta, hogy tavaly november és idén január között 3114 botot is kitiltottak.

A Siege fejlesztői azt is bejelentették, hogy egy külön céggel dolgoznak közösen egy olyan rendszeren, amivel bevezetik a rankedbe a telefonos azonosítást.

Erről itt olvashatsz bővebben:

Még jobban izgulhatnak a Siege csalók – A Ubisoft bekeményít

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×