A közelmúltban megszaporodtak a jelentések, melyek szerint a játék összesorsolja a nem prime játékosokat a prime-előfizetőkkel.

A Valve a CS:GO-ban azt követően vezette be a Prime státuszt, hogy a cím ingyenesen játszhatóvá vált, még 2018 decemberében. A meglévő játékosok ingyenes Prime-frissítést kaptak, míg az új játékosoknak vagy meg kellett vásárolniuk 15 dollárért, vagy el kellett érniük a 21-es szintet, hogy megszerezzék a Prime szintet ingyen. Ám 2021 júniusában a Valve úgy döntött, hogy ezt a rendszert eltávolítja. Az egyetlen módja annak, hogy a CS:GO-ban Prime státuszt kapjunk, ha fizetünk érte.

„A ranked matchmaking csak a Prime játékosok számára érhető el. Azonban nem-prime játékosok minden más játékmódot élvezhetnek, mint a Casual, a Workshop pályák, a Deathmatch vagy az új „Unranked” mód” – írta a Valve.

A Rankeden azonban különös dolgokat kezdtek tapasztalni a játékosok.

Nem-prime játékosok és csalók Rankeden?

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Prime CS:GO játékosokat nem-prime CS:GO játékossal rakta össze a rendszer egy Ranked meccsbe. Ez ugye elvileg nem lehetséges, mivel a nem-prime játékosok nem játszhatnak Rankedet, amíg nem vásárolnak státuszfrissítést.

Persze az köztudott, hogy még a nagyon profinak tűnő Prime játékos is lehet csaló, így az sem meglepő, ha nem-prime játékosok csalnak. Az azonban meglepő, hogy ezek a nem-prime csalók valahogy bekerültek a Ranked meccsekbe, ahol elvileg nem is játszhatnának.

Talán az egyetlen magyarázat, hogy valójában a rendszer valamiért megengedi a nem-prime játékosoknak, hogy belépjenek a Rankedbe. Ez nem csak probléma azok számára, akik tisztességesen szeretnének játszani, de még a csalókkal is szembe kell nézni.

Így aztán nem sok értelme van annak, hogy valaki előfizetett a Prime-ra. Mi lehet ennek a vége?

Ezt láttad már?

Már előrendelhető az Attack on Titan gamer szék, de nem olcsó

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×