A japán anime-sorozat ihlette Attack on Titan Secretlab gamer székeket már elő lehet rendelni, a rajongók nagy örömére….

A Secretlab nemrég bejelentette népszerű Titan Evo 2022 gamer székének Attack on Titan Edition kiadását. A különleges gamer szék már előrendelhető a hivatalos weboldalon, és ha most megrendeled, májusban már ülhetsz is rajta. Természetesen az anime sikere miatt gyorsan fogy a készlet.

Az új Attack on Titan Edition persze ikonikus mintát kapott az anime/manga alapján.

Van itt Survey Corps (Felderítő hadtest) logó, amely a háttámla mindkét oldalát díszíti, valamint népszerű karakterek, például Eren Yeager és Levi Ackerman egyenruhájához illő színvilág.

A tematikát leszámítva az új Titan Evo 2022 ugyanazt a kiváló minőséget képviseli, ami az egyik legjobb gamer székké tette a Secretlab termékeit. Van a 4 irányú deréktámasz, mágneses fejtámla is. Sőt, az Attack on Titan Edition szék kicsi (<169 cm), Normál (170 – 189 cm) és XL (181 – 205 cm) méretben is elérhető, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Persze az Attack on Titan székek nem a legolcsóbbak, 519 eurótól indul az ára, ami természetesen mérettől függően változik. Ez 183 ezer forint. Jó hír viszont, hogy minden Secretlab Attack on Titan Edition székhez adnak egy csomag Secretlab Attack on Titan Edition törlőkendőt, hogy mindenki Levi takarítási módszereit kövesse.

Ha esetleg az Attack on Titan székek túl drágák neked, ne felejts el körülnézni a Leet Webshopban.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő – Ingyen tölthető az ősi világban játszódó kaland és túlélőjáték

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×