Az Epic Games ezen a héten egy mesés látványvilággal elkápráztató játékokat ad ajándékul – kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az Epic meggyőződése, hogy a sikerhez vezető út ajándékul osztogatott játékokkal van kikövezve. Amíg pedig ezt gondolják, addig a játékosoknak bizony nagyon jó dolguk van, hiszen ezt minden héten újabb és újabb ingyenesen bezsákolható játékokat jelent.

Február 10 és február 17 között a Windbound ingyenes.

 

Windbound

A Windbound lesz, ami a The Legend of Zelda grafikai stílusát vegyíti túlélőjátékos elemekkel. A játék során az óceán kellős közepén kell feltalálnunk magunkat, szerencsénkre viszont egy csomó sziget várja, hogy felfedezzük a csodáit. A grafika pedig tényleg mesés, színes és szagos, a túlélés és a szerepjátékos elemek pedig jól korrelálnak egymással. A Windbound ugyan nem egy tökéletes alkotás, de egy figyelemre érdemes gyöngyszem, amit a februári nagy kavalkádban is érdemes lehet  – ha mást nem, a későbbi uborkaszezonra – eltenni. Főleg, hogy ingyen adják. A játék egyébként 10 ezer forintba kerülni, ezért is jó lehet a könyvtárban tudni.

Az ajánlatot erre találod!

Ezt láttad már?

Vissza a gyökerekhez – Az új Assassin’s Creed játék kisebb lesz és nem nyílt világú

 

https://leet.hu/termek/pulsar-pcmk-hotswap-tkl-80-barebone-iso-billentyuzet-feher-pcmk821w/

×