Úgy tűnik, semmi sem megy jól a Battlefield 2042-ben, mivel még egy új jutalom is kritika viharát váltotta ki a napokban. Joggal.

A Battlefield 2042-be a napokban új heti kihívások érkeztek, aminek teljesítésével a játékosoknak lehetőségük van feloldani a „Tactical Beanie”-t, Constantin „Angel” Anghel karakter számára. A headgear, amit tulajdonképpen egy sapka, a DICE szerint egy Epic Headgear. Ez a kisebbik gond.

A gond, hogy a jutalom is csak újrafelhasználás.

Magától értetődik, hogy a játékosok amúgy sem voltak elragadtatva a jutalom láttán, így sokan máris felháborodtak, és arra kérték a DICE-t, hogy azért ennél tegyenek nagyobb erőfeszítéseket, mert ez harmat gyenge. Valami azonban még kínosabbá tette a helyzetet.

Nemrég egy streamer ugyanis rámutatott, hogy Angel epikus Tactical Beanie sapkája valójában ugyanaz a headgear, amelyet Emma „Sundance” Rosier az alapskinben visel. A heti jutalom tehát csak annyi, hogy újra felhasználták a már meglévő tartalmat. Szó sincs arról, hogy a heti kihívásokba új tartalmat hoztak volna.

 

 

 

Szóval ez nem fogja meggyőzni a játékosokat arról, hogy érdemes lesz megtartani a játékot. Közben a Battlefield 2042 pénzvisszafizetésére létrehozott petíciót már majdnem 150 ezren írták alá. Ha minden igaz, ezzel már per indítható az EA ellen, ami akár egy fontos mérföldkő is lehet a játékipar számára.

Ha a játékosok nyernek, az talán minden kiadót elgondolkodtat, hogy soha ne hozzanak ki olyan játékot, ami nincs tökéletes állapotban. Talán pont most a gamerek összefogása fogja megmenteni a jövő gamereit a rosszul kiadott címektől. Hajrá!

Ezt láttad már?

Már előrendelhető az Attack on Titan gamer szék, de nem olcsó

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×