Az Emojipedia a Twitter felhasználók emoji-használata alapján készítette el 2021 legnépszerűbb hangulatjeleinek tízes listáját.

Ma már nem igazán küldünk úgy üzeneteket, hogy ne használnánk hozzá valamilyen hangulatjelet, vagyis emojit. Most azonban az is kiderült, hogy 2021-ben melyek voltak a legnépszerűbbek, vagyis melyeket használtuk a legtöbbször. Ez talán azt is megmutatja, hogy tavaly milyen hangulatban voltak az emberek. Az Emojipedia most a Twitter-üzenetek alapján derítette ki, hogy a tavaly elküldött összes üzenet 21 százaléka tartalmazott legalább egy emojit a Unicode konzorcium által jóváhagyott 3633 jelből.

Íme a top 10 emoji, amit 2021-ben küldözgettünk.

Ahogy a képen is látható, a befutó hangulatjel a síró arc lett, ami nem meglepő talán a tavalyi évet nézve. Azért jó hír, hogy a nevetős arc a lista második helyén van. Természetesen ezek ugye Twitter-üzenetek alapján készült lista, ami változó lehet más platformokon. A Unicode szerint például a világ online lakosságának 92%-a használ hangulatjeleket. A világ nyelveinek digitalizálásáért felelős non-profit szervezet, az Unicode Consortium által gyűjtött adatok szerint a világszerte tíz leggyakrabban használt hangulatjel a következő.

Te melyik emojit használod a legtöbbet?

Ezt láttad már?

Elkezdték árulni a világ legdrágább gamer alaplapját – Ezt kapjuk a pénzünkért

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×