Mint azt tudjátok, megjelent egy új Party Bag SBC a FIFA 22-ben. Lássuk, mikor tekinthetjük a legjobbnak, vagy éppen a legrosszabbnak a nyitásunkat?

Amikor csak Party Bag-ről esik szó a játékban, már mindenki tudja, hogy olyan SBC érkezik, aminek jutalma több speciális kártyának az egyvelege közül kerülhet ki. Ezúttal egy olyan érkezett, ami ahhoz képest, hogy korábban milyen árakon ment az abszolválása, itt ennek nyomát sem látni.

Forrás: www.sportskeeda.com

Ehhez az SBC-hez mindösszesen 11 játékosra, 84-es Rating-re, valamint 70 Chemistry-re van szükségünk. Azért ez a korábbiakhoz képest könnyebben teljesíthető, nem? A jutalmunk pedig 3 Promo speciális lapjainak egyike lehet: Future Stars Team 1, Winter Wildcards, TOTY Honourable Mentions. Bármelyiket is nézzük, mindegyikben van olyan lap, amire sokaknak fájhat a foga már egy ideje. Itt már csak a Pack Luck szabhat határt, hogy mi pottyan ki a csomagból.

Mi most elhoztuk nektek azokat a játékosokat, amiknek – ha kiesnek – örülhetünk, vagy éppen foghatjuk a fejünket, hogy bizony, kár volt beleölni azt a 11 fodder-t. Lássuk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SebFUT 🦅 – FIFA Trader (@sebfut_) által megosztott bejegyzés

Nektek kiesett valamelyikük?

 

Kiemelt kép: www.eurosport.hu

 

Ezt olvastad már?

Vajon sikerült 21-re lapot húzni? – Itt a Team of the Week 21!

×