A Battlefield 2042 játékosainak összefogása sikeres lett, hiszen elérték a szükséges számot, hogy ügyvédek is foglalkozzanak a refund ügyével.

Tegnap mi is beszámoltunk róla, hogy a Battlefield 2042 közösség egy különleges online petíciót indított, aminek a célja, hogy minden platformon vissza lehessen kérni a játék árát. A legtöbb vásárló ugyanis annyira csalódott a játékban, hogy szeretnék visszakapni a pénzüket. Erre valamelyest lehetőség is van, hiszen a Steam a szabályzat ellenére is visszaadja a játék árát, ez azonban nincs így minden platformon.

A Battlefield 2042 refund petíció elérte az 50 ezer aláírást.

A petíció aláírásával egy lépéssel közelebb kerülhetnek a rajongók ahhoz, hogy visszakapják a játék árát. Ahogy a petíció leírásában is olvasható, ha elérik az 50 ezer aláírást, egy csoportos perekkel foglalkozó ügyvéd hajlandó foglalkozni az üggyel, hogy pert indítsanak az EA ellen.

A tegnapi nap folyamán az 50 ezer meglett. A kérdés most már csak az, hogy valóban felveszik-e a kapcsolatot egy ügyvéddel, és ha igen, sikeres lehet-e egy per az EA kiadó ellen? Nehezen tudjuk ugyanis elképzelni, hogy a kiadó minden egyes vásárlónak, minden platformon visszafizetné a pénzt.

Ahogy korábban írtuk, az EA számára hatalmas veszteség volt a játék és a fogadtatása, a játékosszám csökkent, ahogy az eladások is. A pénzvisszafizetéssel az eddig elért bevétel is elveszne, ami talán nem csak a kiadónak, de a franchise számára is óriási csapás lenne.

Hogy lépni fognak-e az ügyvédek, azt még nem lehet tudni, mivel a petíció indítója még nem reagált az 50 ezres elérésre. Szerinted lehet ebből sikeres per?

Ezt láttad már?

Ezek voltak 2021 legnépszerűbb játékai – A magyar kedvencnek érem sem jutott

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×