Vicces pillanatokat élhettek át a nézők.

Az elmúlt napokban zajlott a Game Changers EMEA: Series 1 Valorant event, ahol a legjobb női csapatok eshettek egymásnak. Az alsó ágon a no0rg a TENSTAR Nova csapatával esett egymásnak, hogy eldöntsék melyik ötös juthat tovább az alsóági döntőbe. Úgy tűnik, hogy a humorérzéküket meccs közben sem hagyták otthon a játékosok, meglehetősen szürreális képsoroknak lehettek tanúi a profi mérkőzés nézői.

A Squid Game ikonikus játékát elevenítették fel TENSTAR Nova játékosai!

They do be vibin from VALORANT

 

A technikai szünetek gyakran előfordulnak a komoly mérkőzések alatt, hiszen tökéletes körülmények között szeretne harcolni mindkét fél. Nem titok azonban, hogy rettentően unalmas tud ez lenni a többi játékosnak, könnyen kizökkennek a ritmusból is egy-egy ilyen időszak alatt.

A fentebb említett csapat úgy döntött, hogy nem szeretne tétlenül álldogálni a szerveren, így a Squid Game „Piros lámpa, zöld lámpa” minijátékát reprodukálták Breeze szigetén. Szerencsére a casterek és az observer is meglátta az ebben rejlő potenciált, így a nézők madártávlatból figyelhették az eseményeket. Redditen is hatalmas népszerűséggel osztották meg a klippet, 2 nap alatt 9000 upvote gyűlt össze a bejegyzésen. A TENSTAR Nova végül 2-0-ra nyerte a meccset, így azt sem mondhatjuk, hogy káros hatása lett volna a pár percnyi lazulásnak.
https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×