Néhány napon keresztül teljesen ingyen lehet mókázgatni a Ubisoft egyik legfrissebb játékával, a Riders Republic-kal.

A pár hónapja megjelent Riders Republic annak ellenére sem lett különösebben sikeres, hogy a Ubisofttól körülbelül szökőévente láthatunk valami hasonlóan szokatlan, a többi open-world játékuktól merőben eltérő próbálkozást. És mindennek tetejébe még csak nem is sikerült rosszul.

A játék alapvetően egy többjátékos mókázásra kihegyezett extrémsport-versenyjáték, amiben igazán gyönyörű tájakon hasíthatunk át, bicajjal, motorral, wingsuittal, snowboarddal stb., vagyis a grafikán túl még a változatosságra sem lehet sok panasz. A cucc pedig működik, jó szórakozás, vagy remek kikapcsolás egy fáradt nap végén, kinek hogy tetszik – a lényeg, hogy tényleg nem egy rossz program.

Most pedig bárki rá is próbálhat, ugyanis négy napon át, február 10. és 14. között teljesen ingyen fejest ugorhatnak bele a PlayStation és az Xbox játékosok.

Sőt, ez idő alatt, ha valakinek beválik az otthon melegéből való extrémsport, az féláron válthat magának örökre szóló jegyet. Ha így döntenénk, akkor az ingyenes időszak alatti haladásunk is megmarad. PS-en már előtölthető a cucc, Xboxon holnaptól (feb. 10.) lesz elérhető.

Így spórolhatsz több ezer forintot a Horizon: Forbidden Westen PS5-ön

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×