A Sony nem verte nagy dobra a dolgot, hátha azóta mindenki elfelejtette, de 3500 forinttal olcsóbban is meg lehet venni a Horizon 2-t PS5-re, mint amennyiért kínálják.

Egy rakás pénzt spórolhat az a szemfüles PlayStation 5-ös játékos, aki már alig várja, hogy belevesse magát Aloy izgalmas kalandjának folytatásába.

A Sony ugyanis – remélve, hogy senki nem veszi majd észre, a Horizon: Forbidden West PS5-ös kiadását azon az áron kínálják az előrendelőknek, amennyiért tavaly legelőször bejelentették, vagyis kereken 27.490 forintért lehet befizetni rá. Ebben viszont az a trükk, hogy időközben taktikát váltottak és elmondták, hogy aki a poszt-apokaliptikus játékot PS4-re veszi meg, az ingyen megkapja az újgenerációs verziót is, ami ebben a kontextusban többek között szebb és részletesebb látványvilágot, illetve DualSense támogatást jelent.

Az előző generációs kiadás azonban 3500 forinttal olcsóbb, különbséget viszont csak a dobozának megjelenésén találunk.

Ezért azt mondom, hogy ha csak a játék alapkiadására tartasz igényt, akkor érdemesebb a PS4-es csomagot választanod – lemezesen és digitálisan, ugyanis azzal a PS5-ös felfrissítést is megkapod. Ha viszont ennél többre vágysz, akkor még mindig ott van a tucatnyi extrával megtömött Digital Deluxe Edition, ami egyedi-exkluzív kinézeteket, játékbeli tárgyakat, képregényt, soundtracket és digitális művészeti albumot is ad 31.190 forintért cserébe.

A Horizon második részének megjelenése már nincs messze, február 18-nál már nem kell tovább várnunk.

 

Egy drónra aggatott kolbásszal mentettek meg egy kiskutyát a haláltól

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×