A Linkedin profil nem hazudik.

Múlt héten az AMD megerősítette, hogy még idén megérkeznek a 7000 szériás Ryzen processzorok és a szintén hasonló számozást viselő RX videókártyák. A CPU-k a Zen 4, a GPU-k pedig az RDNA 3 architektúrára fognak épülni, így minőségi ugrásra számíthatnak ismét a vörös óriás rajongói.

Túl beszédes az egyik AMD munkatárs Linkedin profilja!

 

Blueisvoiolet fedezte fel, hogy egy 2014 óta a cégnél dolgozó mérnök oldalán a munkaköri leírások olyan egységeket is megemlítenek, mint a Navi 31, Navi 32 vagy épp a Navi 33. Ezek azért különlegesek, mert papíron még nem is léteznek, csupán iparági pletykák alapján lehet tudni néhány információt róluk.

Ezek a számítási egységek az AMD RX 7000 szériás kártyákba kerülnek majd, de ahogy láthatjuk, a csíkszélesség sem lesz azonos a szériában. A csúcs- és középkategóriás kártyák, melyek Multi-Chip-Modules (MCM) kiszerelésben, azaz több chippel felszerelve érkeznek 5 és 6 nanométeren készülnek majd. Az alsóbb, egyetlen egy chippel felvértezett kategória azonban nem kap ilyen figyelmet, kizárólag 6 nanométeres gyártósorról fog majd legurulni. A hivatalos megjelenésig érdemes pletyka szinten kezelni a fenti információkat, ám elég erős a gyanú, hogy a Linkedin profilon teljesen valós adatokat adott meg a AMD dolgozó.

Budapest Go: Végre egy olyan BKK alkalmazás jön, ami mindenre is használható

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×