A Gucci nem hagyja a AirPods Pro Max tulajdonosoknak, hogy olcsó ingyenes tokokkal mászkáljanak.

Az Apple AirPods vitathatatlanul óriási sikert aratott, miután 2016-ban az első verziót a piacra dobták. Az évek során a lineup kibővült és mára már megkaptuk az AirPods Prót, és az AirPods Pro Max fejhallgatót is.

Az utóbbi modellt rengeteg kritika érte, ugyanis a füles még az Apple termékekhez képest is drágának bizonyosult. Mivel az AirPods Pro Max egy nagyobb fejhallgató, egy különlegesen kialakított tok is járt hozzá. Ám ez nem volt túl különleges.

Ezt kihasználva a Gucci meglátta a tökéletes hiányterméket.

A luxusmárka ugyanis nemrég bemutatta az „Ophidia” nevű tokját, melyet kifejezetten az AirPods Maxhez készítettek. Ami még jobb, hogy a tok környezetbarát, és természetesen nem fél megmutatni a brand kötelező stílusjegyeit, emellett a tok egy táskává is alakítható – így nem kell a fülest a felső párnájánál fogni.

Ám térjünk rá az árra. Az AirPods Max nem egy olcsó fejhallgató, 549 dollárba kerül (170.000 Ft), ami itthoni piacon 234.990 Ft, ehhez hozzá tartozik az ingyenes tok. Viszont, ha megvásárolnád a Gucci Ophidiáját, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni.

A Gucci tokja 980 dollárba került, ami 284.855 Ft átváltva. Amint láthatod, külföldön a Gucci tokja majdnem kétszer annyiba kerül, mint maga az AirPods Max az ingyenes tokkal.

Viszont, ha úgy érzed, hogy egyszerre túl sok lenne ennyit kifizetni, akkor havi részletre is megveheted az Ophidiát, a hivatalos weboldalon.

Erről hallottál már?

Kétkredites tárgy lett az esport az Óbudai Egyetemen – A szórakoztató tantárgy

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×