Egy Twitteren elejtett írói megjegyzés szerint a Rainbow Six: Siege operátora, Pulse nem csak biszexuális, de kétrasszú is.

Tavaly a Rainbow Six: Siege írói úgy gondolták, hogy a játékba érkező új operátoroknak olyan háttértörténetet írnak, mellyel egy-egy közösség mellé tudnak állni. Így történt, hogy jött Flores, mint meleg karakter, majd Osa, mint transznemű. Persze sokan feltették a kérdést, hogy erre miért volt szükség, a kánon írói természetesen magyarázattal szolgáltak. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, ám most váratlanul Pulse karakterének eredeti írója szólalt meg az operátor nemi identitásáról.

Kiderült, hogy írója szerint Pulse biszexuális és kétrasszú.

Történt ugyanis, hogy egy ismert Siege közösségi grafikus egyfajta koncepció-képet készített arról, hogy milyen lenne egy LGBTQ+ háttérkártya a Rainbow Six: Siege-ben.

A bejegyzésre nem sokkal később válasz is érkezett a Lauren Stone-tól, aki a Rainbow Six történet-és kánonírója. Válaszul azt írta:

„Pulse biszexuális. Amióta csak megjelent. Nem tudom, hogy az emberek ezt miért nem tudják. Kétrasszú és biszexuális, és flörtöl veled, amikor healel. Hogy honnan tudom? Én írtam. Ő volt az első karakter, akit a játékba írtam. Az, hogy Pulse bi, az kánon.”

A kommentelők persze néhol viccesen, néhol kétkedve reagáltak a dologra. Sokan ugyanis úgy vélik, az író részéről ez csak szarkazmus. Azt pedig nem érteni, hogy mit ért az alatt, hogy „flörtöl veled, miközben healel.” Pulse nem healelő karakter. Pusle biojában ilyesmit én egyébként nem találtam. További érdekesség, hogy a Rainbow Six Extraction története szerint Pulse-nak és Hibanának van egy közös lánya.

Szerinted mit akart ezzel az írónő mondani?

Ezt láttad már?

Hamarosan megtudjuk, mi várható a Rainbow Six: Siege 7. évében

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×