Miután nyilvánvalóan elfogytak az aranygyűrűk, és a játékok már nem olyan népszerűek, mint régen, Sonic kénytelen volt bankrablónak állni.

Nagyon furcsa, mikor egyesek olyan döntést hoznak, mi talán befolyásolja a megítélésünket, egy-egy ismert karakterrel kapcsolatban. Legalábbis nagyon furcsa azt látni, ha egy kedves, ártatlan hős valami rosszat tesz. Pedig ilyesmi történt nemrég Amierikában, amikor a rendőrség egy bankrabláshoz érkezett meg Floridában.

A helyszínen lévő szemtanúk szerint a férfi Sonic a sündisznó maszkot viselve, egy nagy kalapáccsal hadonászva lépett be a bankba.

Ahogy arról a West Volusian Beacon beszámolt, február 2-án valaki (a hangja alapján férfi) belépett a Florida Credit Unionba, Sonic maszkot viselve, kalapáccsal hadonászva, és pénzt követelt a bankpénztárostól. A bankban tartózkodó emberek szerint a férfi kalapáccsal ütögette a pénztárost elválasztó ablakot. A gyanúsított később meggondolta magát, és gyalog elmenekült, mielőtt a rendőrség a helyszínre érkezett volna. A rövid rablási kísérlet során senki sem sérült meg, és pénzt sem loptak el.

A helyzet viszont az, hogy a Sonic álca hatásos volt, a férfit ugyanis még azóta is keresik. Lehetséges, hogy azért, mert rettenetesen gyors. Hogy is lenne képes a rendőrség elkapni Sonicot?!

Láttad, hogy Európában leállhat a Facebook?

Fenyeget a Meta: Leállhat a Facebook és az Instagram Európában

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×