Vicces kiegészítővel jelentkezett az ASUS.

Manapság szinte lehetetlen hozzájutni értelmes áron videókártyákhoz, az ajánlott árcédula többszörösét elkérhetik az egyes boltok. Úgy tűnik, hogy az ASUS változtatna a dolgon és mindenki számára elérhető VGA-val jelentkezik, ám sajnos van egy hatalmas csavar a történetben:

csak a billentyűzetünkre pattinthatjuk fel a kártyát, nem a gépünkbe!

 

Kínai weboldalakon tűnt fel a napokban egy Asus ROG Strix kártyát mintázó Keycap. Egyelőre az sem világos, hogy eredeti ASUS termékről beszélhetünk-e, de meglehetősen igényes körítést kapott a billentyűkupak, így van rá esély. A jobb oldali Shiftet, vagy bármely 2.75U méretű gombot cserélhetjük le a 3 ventilátoros bestiára, melyen ténylegesen forognak is az alapesetben hűtésért felelős lapátok.

A minőségre sincs panasz az első beszámolók alapján, nem műanyagból készült a keycap, hanem valamilyen alumínium ötvözetből. A csomagolás is magáért beszél, az eredeti kártyák designjára emlékeztető dobozkában érkezik a vicces kiegészítő. Asus ROG Strix TouchStone névre keresztelt keycap a kínai ZFrontier webáruházban bukkant fel először, körülbelül 63 dolláros ( 20 ezer forintos ) áron. Ez jóval több, mint amit egy jobb minőségű kupakért (netán szettért) szívesen odaadna az ember, ám a móka kedvéért biztosan lesznek olyanokat, akik hamar lecsapnak rá, ha nemzetközi értékesítésbe kezdene a gyártó.

Hamarosan pattinthatjuk be a gépbe – Videón is felbukkant az új Intel kártya

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×