Íme több mint 60 agyeldobós gamer setup-sarok a világból, miközben keressük a legjobb magyar szentélyeket!

A gamer kultúra színes. Nagyon színes. Régen is az volt, most pedig még inkább, köszönhetően a technológia adta lehetőségeknek. Nyilván egy setupokat és gamer sarkokat felvonultató listán nem feltétlenül a játékok változatosságát, hanem sokkal inkább a játékosok által kialakított szentélyeket értem, ahová megnyugvást keresvén térnek a gamer-ministránsok.

Az internetet bújva pedig egészen elképesztő dolgokat találni, melyeket gondos megfigyelés és válogatás után alapvetően két csoportba lehet besorolni.

Az egyik jellemzően nem csak a PC-n, vagy konzolon magán szeretné tudni a kedvenceit, hanem a környezetét is úgy alakítja, hogy bárhová is nézzen a kedvencei pillantsanak vissza rá. Relikviák, szobrok, poszterek tarkítják a gép körüli arra kialakított szobarészt, szerencsésebb esetben a barlangjaként szolgáló szobát, ahová ha bármifajta halandó betér, az azonnal tudja, hogy kihez lehet szerencséje.

A másik csoport ennél jóval szofisztikáltabb. Rajongását leginkább befelé éli meg, a környezete alapvetően egy-két apróságon, figurán, esetleg némi fényforráson, vagy szépen keretezett képen kívül nem árulkodik sokról. Mindennek megvan a maga helye, és mindennek megadja a maga módját – a játék is egy áldozás számára.

Most ennek a két kategóriának az interneten megbúvó általam legjobbnak vélt szentélyeit gyűjtöttem egy igen méretes listába…

Célom ezzel nem titkoltan az, hogy meghozzam a hazai játékosok kedvét, így arra kérlek gamer társam, hogy ha szeretnéd megmutatni az országnak a saját szentélyed és/vagy sarkod, akkor a poszt alatti komment mezőbe küldj be egy képet róla, és hamarosan kerekítünk belőle egy olyan listát, amit a tihanyi visszhang is évekig felemleget majd!

1. kategória – 100% hiperszuper ultra gaming

Post imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost image

2. kategória – Feng Shui

Post imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost imagePost image

Elérkeztél a végére!

Viszont, ahogyan fentebb is említettem szeretnénk egy kizárólag magyar játékosok setupját, adott esetben gamer sarkát felvonultató képes listát is kerekíteni, ezért

ha Te is szeretnél elbüszkélkedni a sajátoddal, akkor a poszt alá komment formában küldj nekünk egy képet róla, és hamarosan az egész ország arra kíváncsi szemének megmutatjuk!

Képek forrása: Reddit, Resetera, Pinterest

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×