A Palit listázza az első egyedi GeForce RTX 3090 Ti kártyákat.

Úgy tűnik, a Palit hibázott, amikor nyilvánosan megosztotta az első részleteket a hamarosan érkező RTX 3090 Ti modellekről. Ahogy azt @momomo_us felfedezte, a vállalat egy török weboldalon röpke pillanatra listázta az RTX 3090 Ti GameRock és GameRock OC modelleket, amit a Google webcache gyorsan lekapott:

A VideoCardZ információi szerint az RTX 3090 Ti GameRock OC modell 1890 MHz-es boost órajelet fog tartalmazni, ami körülbelül 30 MHz-cel magasabb a Founders Editionnél. Ez a modell várhatóan a TDP-t is 460 W körülire növeli, ami mindössze 10 W-tal magasabb a referencia specifikációnál.

A Palit GameRock csak egy a számos egyedi tervezés közül. Láttuk már az EVGA Kingpin modelljét, és számos olyan kiszivárgást láttunk az MSI, az ASUS és a Gigabyte részéről, amelyek arra utalnak, hogy nem egy, hanem több sorozat is készül majd erre az SKU-ra alapozva.

Sőt, @momomo_us az RTX 3090 Ti egy újabb európai listázását fedezte fel, amelynek árai 4332 és 4577 EUR (1.5 – 1.6 millió Ft) között mozognak, ami lényegesen több, mint az RTX 3090-es kártyáké. Ez egy újabb lista, ahol 4000 EUR/USD feletti árakkal szerepel ez az SKU.

Az NVIDIA még nem erősítette meg az RTX 3090 Ti megjelenési dátumát. A kártya máris eltolódott az eredeti, január 27-i megjelenési dátumhoz képest.

Az Intel is nagy erőkkel dolgozik!

Pár hét és érkezhet is? – Lencsevégre kapták az Intel videókártyát

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×