Lassan minden bekerül a játékba.

Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk arról, hogy nagy eséllyel hamarosan visszatérhet egy régi Chapter 1-es Fortnite tárgy a játékba. Ez nem más, mint a Treasure Map, mellyel annak idején Airdrop szintű lootokat találhattak meg a játékosok a szigeten. A működése egyszerű volt, követni kellett a térkép által mutatott piros nyilat, majd a megfelelő helyen párszor meg kellett csapkodni csákánnyal a földet.

Ezúttal egy kollaboráció részeként térhet vissza!

 

Különös dologra bukkantak a leakerek, amikor a Fortnite v19.20-as frissítést és azon belül is a jövőben érkező küldetéseket vizsgálták. A 11. héten egy meglehetősen érdekes mondat ütötte meg az adatbányászok fülét. A feladat kiírása alapján a játékosoknak meg kell találniuk egy kincset a pályán, méghozzá az Uncharted Treasure Map segítségével.

Nagy esély van rá, hogy Zendaya után Tom Holland is másodjára kap Fortnite outiftet, hiszen február közepén érkezik a mozikba az Uncharted film, melynek ő és Mark Whalberg lesznek a főszereplői. Az Epic Games ezúttal sem hagyja ki ezeket a magas labdákat labdákat, így a feladat mellett rengeteg kozmetikai tárgyat is várhatunk a Fortnite Item Shopjába.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×