A Google dizájnereinek a korábbiakhoz képest majdnem háromszor annyi idő állt rendelkezésükre, hogy kieszeljék a Chrome új logóját, az eredménytől pedig eldobod az agyad.

Szinte hihetetlen újítás mellett döntött a Google. A világ egyik legnagyobb technológiai vállalata úgy döntött a napokban, hogy megváltoztatja a piacvezető Chrome böngészőjének logóját. Ez pedig azt is jelenti, hogy a 8 éve jól megszokott ikont hamarosan nem fogjuk látni a Maces és Windowsos asztalon.

A Chrome logójának és ikonjának felfrissítése egyébként a negyedik a sorban: az elsőre még 2011-ben került sor, amikor a 3D hatású 2008-as eredetit váltotta az egyszerűsített, minimalista ikonkép. A következő váltásra újabb 3 év elteltével került sor, amikor még tovább egyszerűsítettek a bevált formán, ami annyira megtetszhetett a Google-nek, hogy azóta sem módosított rajta.

Ez változik meg most, miután a Google dizájnerei jól összedugták a kobakjukat, hogy aztán őrületes lépésre szánják el magukat. Senkit ne zavarjon össze, de a Chrome zsírúj logójáról eltűnnek az árnyékok, sőt, még színesebb is lett valamivel. Bizony, 8 évnyi várakozás után végül úgy döntöttek, hogy nagyon nem bolygatják meg a dolgot, még a végén zavarodottságukban az emberek elkezdenének olyan programokat használni, mint a Brave.

Szóval így néz ki egymás mellett a Google Chrome régi és új ikonja, nehogy eltéveszd:

És így változott az évek során:

via – TNW

Ultramenő új magyar sorozattal indít az HBO Max Magyarországon

 

https://leet.hu/streamplify

×