Egy délután alatt teljesíthetjük a küldetéseket.

Az Epic Games a játék kezdeti szezonjaiban elrejtett egy-egy titkos skint a Battle Pass tulajdonsoknak, melyeket a szezon második felében oldhattak csak fel. Az akkori adatbányász eszközökkel nem is nagyon lehetett ezeket felfedni, ám az idő múlásával gyakorlatilag már értelmét vesztette a dolog, hiszen a szezon elején lehetett tudni, hogy milyen outfittel kedveskedik nekünk a cég.

A Chapter 2-ben már nyílt lapokkal játszottak, a szezonok elején már marketingcélra használtak fel olyan kollaborációs skineket, mint Aquaman, Deadpool vagy épp Wolverine. Chapter 3-ra sem változott ez, ráadásul itt egyszerre ötvözték a játék történetét egy igen populáris figurával. Dwayne „The Rock” Johnson adja az arcát a The Foundation névre keresztelt karakternek.

Csütörtök délután az Epic Games feloldotta a skint, így rengeteg új kozmetikai tárgyat szerezhetnek meg a játékosok!

A küldetések nem kimondottan nehezek, de oda kell azért figyelni a teljesítésükre. Két oldalra osztotta fel ezeket az Epic Games, az első adagot mindenképp teljesítenünk kell, hogy rámehessünk az extra stílusokra. Nézzük is egyesével, hogy mire számíthatunk.

VISIT MIGHTY MONUMENT, A SEVEN OUTPOST, AND SANCTUARY

Ezeket látogasd meg, ha gyorsan akarsz végezni

Ebben a küldetésben a Mighty Monument és Sanctuary fix helyek, ám bármelyik Seven Outpost helyszínt meglátogathatjuk. A legjobban a térkép keleti oldalával járunk, hiszen itt szinte egymás mellett találhatjuk a 3 feltételt.

SNIPE AN OPPONENT WITH A SNIPER RIFLE WHILE CROUCHING

Ez túl sok magyarázatot nem igényel, úgy kell végrehajtanunk egy sniperes ölést, hogy közben guggolunk a karakterünkkel.

DEAL 100 MELEE DAMAGE TO OPPONENTS

Itt sem kell túlzásba esnünk, egyszerűen üssük meg ellenfeleinket csákánnyal, pillanatok alatt meglehet, ha találunk egy AFK játékost.

SEARCH 3 CHESTS OR AMMO BOXES AT COVERT CAVERN

Irány az új helyszín, itt 3 ládát és/vagy ammo boxot kell majd kinyitnunk.

USE 4 SHIELD POTIONS IN A SINGLE MATCH

Használjunk el négy Shield potit egy meccsben. Csak a klasszikus értelemben vett kicsi és nagy Shield számít, gombák, pizzaszeletek vagy épp Slurp tárgyak nem számítanak a feladatnál.

HIRE A CHARACTER AND TRAVEL 1000 METERS WITH THEM

Fel kell bérelnünk egy NPC karaktert, majd 1000 métert utazni vele. Szerencsére a második feltételt elég lazán kezeli a játék, így, ha autóba pattanunk az NPC felbérelése után, akkor szépen pörgethetjük a métereket. Az NPC-eket interakció útján bérelhetjük fel, a „Hire” szócskát kell keresünk az előbukkan menüben. A felbérelhető NPC-ket az alábbi helyeken találod meg:

El is érkeztünk a második oldalhoz, nézzük a következő adagot! Ne feledjétek, ezek csak akkor érhetőek el, ha megcsináltuk a fenti hatot.

ASSIST IN ELIMINATING GUNNAR

 

Látogassunk el Covert Cavern területére, majd keressük meg a Gunnar névre hallgató NPC-t. Meg is ölhetjük, ám az is elég, ha a halála előtt némi sebzést osztunk ki neki és más fejezi be helyettünk.

DEAL 500 HEADSHOT DAMAGE TO PLAYERS WITH COMMON OR UNCOMMON WEAPONS

Sebezzünk ellenfeleinkbe 500 fejsebzést, Common (Szürke) és Uncommon (Zöld) fegyverekkel.

DEAL 1000 DAMAGE TO OPPONENTS FROM ABOVE WITH SHOTGUNS OR SMGS.

Sebezzünk ellenfeleinkbe „felülről” 1000 egységet Shotgun vagy SMG fegyverekkel, kiválóan kombinálható az előző küldetéssel.

LAND AT A SEVEN OUTPOST, THEN FINISH TOP 10.

Landoljunk a játék által térképen jelölt Seven Outpost területek egyikén, majd szerezzünk meg legalább egy 10. helyezést. Squadban a legkönnyebb, hiszen ott papíron már 30 feletti élő játékosnál is összejöhet a TOP 10.

Sok szerencsét kívánunk!

Bruno Mars és Anderson .Paak a Fortnite szigetére érkezik – Ingyen is megszerezheted őket!

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×