A e heti és egyben február első ingyenes Epic Store-os játékára kifejezetten érdemes lesz lecsapnia mindenkinek, aki szereti a vidám és cuki platformereket.

Az Epic Games jó előre leszögezte, hogy idén semmiképpen sem vesz vissza az ingyen osztogatott játékokból, vagyis minden héten érdemes lesz ellátogatni a Steam konkurens digitális boltjába. Ez természetesen most sincsen másként, hiszen a héten izgalmas kalandjáték lehet a miénk, ami a kicsit kedvence lehet. A családos gémereknek kiváltképp érdemes lesz ránézni, ugyanis egy célzottan gyerekeknek készült, cuki alkotásról van szó.

Február 3 és 10 között a Yooka-Laylee and the Impossible Lair ingyenes.

 

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair egy klasszikus mentalitással készült oldalnézetes ugrabugra, ami tökéletesen idézi a letűnt korok Disney-meséi alapján készült platformereket. Tulajdonképpen megjelenésében is nagyon hasonló hozzájuk, pontosabban azokhoz, amelyek már nem a kézzel rajzolt csapásirányt, hanem a 2.5D-s megjelenítés jegyében készültek (pl. Tarzan). Emellett nagyon színes is, tele van gyűjtögethető cuccokkal, fejtörőkkel, cuki és érdekes karakterekkel-ellenfelekkel, amiben akár 12-15 órán keresztül is elveszhet a játékos – legyen kicsi, vagy nagy. A játék természetesen megmarad.

Az ajánlatot erre találod.

Jó szórakozást!

Ezt láttad már?

Ez a fiatal srác 300 millió forintot keresett azzal, hogy NFT-ben eladta a szelfijeit

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×