Egy új matricakapszulát is kaptunk.

Az elmúlt napokban erőteljes mozgolódást mutattak a steamdb.info információi alapján a CS:GO fejlesztői szerverei. Ez általában azt jelenti, hogy valamilyen nagyobb update készül a Valve műhelyében. Természetesen most még Operation-re vagy hasonló volumenű frissítésre nem nagyon számíthatunk, de azt sejteni lehetett, hogy nem két soros patch notes-ot kapunk a fejlesztőktől.

Nézzük is, hogy mit tartalmaz a szerda hajnali CS:GO frissítés!

Játékmenet

  • Short Competitive meccseken mostantól kevésbé lesznek hangsúlyosak a pisztolykörök, alakítottak a loss streaken a fejlesztők.

Matricák

CS:GO matricák

  • Új matricákkal bővült a CS:GO felhozatala, 22 közösségi alkotást tartalmaz a mostantól megvásárolható, The Boardroom Sticker Capsule névre hallgató kapszula.

RIP cl_showpos?

  • A fejlesztők javították a több napja keringő spawn bugokat, melyekkel jogosulatlan előnyöket szerezhettek a játékosok a CS:GO meccseken
  • A sokak által használt cl_showpos parancsot mostantól az sv_cheats védi, így hivatalos szervereken nem használhatják többé a játékosok

Steam kontroller / UI

  • A fejlesztők már javában készülnek a Steam Deck megjelenésére, így javítottak több szinten is a kontrolleres kezelőfelület kinézetén és működésén. Több hibajavítást is eszközöltek, főleg a „Radial” (kör alakú) menükön, hogy garantáltan hibamentes legyen majd a startra a CS:GO.

Pályák

  • A fejlesztők ezúttal a Shoots és Vertigo pályákhoz nyúltak hozzá. Vertigon padlóin és falain ezentúl nehezebben mennek át (hibásan) a molotov / incendiary gránátok.

A felhasználók egyelőre nem értik, hogy miért került tiltásra a cl_showpos parancs, hiszen hasznos lehetett surf és bhop szervereken, illetve bizonyos gránátok eldobásánál is. A changelogban kiemelték Spunj nevét a Valve munkatársai, így remélhetőleg hamarosan erre is választ kaphatunk. Az eredeti patch notes-ot ide kattintva érheted el.

Új anti-cheat készül a CS:GO mellé, megunták a VAC bénázásait

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×